Γιατί επιλέγω κέντρο μελέτης για το παιδί μου;

Στη σύγχρονη κοινωνία ο χρόνος όλων μας είναι περιορισμένος. Ο χρόνος δε με τα παιδιά μας, αν και ελάχιστος λόγω υποχρεώσεων, είναι πολύτιμος και θα πρέπει να είναι ευχάριστος. Τα καθημερινά μαθήματα του σχολείου αποτελούν μια υποχρέωση καθημερινή η οποία συχνά στρεσάρει τους γονείς. Πέρα από το χρόνο που απαιτούν, πολλοί γονείς δεν δύνανται να βοηθήσουν τα παιδιά ή ακόμη χειρότερα τα μπερδεύουν δείχνοντάς τους λάθος τρόπους.

Ένας σίγουρος τρόπος να απαλλαγείτε από το άγχος των μαθημάτων είναι η επιλογή ενός κατάλληλου κέντρου μελέτης-μελετητηρίου. Τα κέντρα μελέτης λειτουργούν καθημερινά, μετά το σχολείο κατά τις απογευματινές ώρες. Οι έμπειροι πτυχιούχοι εκπαιδευτικοί των κέντρων αυτών αναλαμβάνουν να διασφαλίσουν τη σίγουρη πρόοδο του παιδιού. Απευθύνονται συνήθως σε μαθητές από Α’ έως και ΣΤ’ δημοτικού οι οποίοι μελετούν καθημερινά τα μαθήματα της επόμενης ημέρας υπό την καθοδήγηση έμπειρων εκπαιδευτικών με σύστημα, μεθοδικότητα και οργάνωση του χρόνου τους. Σε καθημερινή βάση γίνεται για τα μαθήματα που ολοκλήρωσε αλλά και για εκείνα που εκκρεμούν για το σπίτι.

Πέρα από τα μαθήματα τα καθημερινά, στα κέντρα μελέτης γίνεται κάλυψη τυχόν κενών που μπορεί να έχει το παιδί κι επιπλέον προετοιμάζεται πλήρως γα τα διαγωνίσματα στοχεύοντας στα αδύνατα σημεία τα οποία πρέπει να εξασκηθούν. Τέλος, η συναναστροφή των παιδιών με άλλα παιδιά πέρα από αυτά της τάξης τους, τα βοηθάει ακόμη περισσότερο στην κοινωνικοποίησή τους και στη συνεργασία.

Ο σύγχρονος τρόπος ζωής και οι αυξανόμενες ανάγκες που έχει η σημερινή οικογένεια, δεν επιτρέπει στους γονείς να αφιερώσουν τον απαιτούμενο χρόνο στο διάβασμα των παιδιών τους. Μην αναλώνετε λοιπόν τον λιγοστό αλλά πολύτιμο αυτό χρόνο στο διάβασμά τους και αξιοποιήστε τον ήρεμα και με ευχάριστο τρόπο για όλους!