✆ 700 77 277✉️ info@velissariou.com

Σημειώματα της Ομάδας μας.

Βελισσάριος Βελισσαρίου

Βιογραφικό Σημείωμα

O Βελισσάριος Βελισσαρίου γεννήθηκε και ζει στην Πάφο, αλλά δραστηριοποιείται τόσο σε Παγκύπριο όσο και σε Πανελλαδικό επίπεδο. Είναι CEO του Εκπαιδευτικού Κέντρου “Velissariou Training Center” αλλά και της “ABI Career Builders” έχοντας το ρόλο του Συμβούλου Επιχειρήσεων και Καριέρας. Επιπλέον, είναι Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΑΝΑΔ, Επιπέδου 5, Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Εκπαιδευτών Επιπέδου 7 και Πιστοποιημένος Online Trainer Επιπέδου 7.
Ξεκίνησε τις σπουδές του στο Ηνωμένο Βασίλειο με πτυχίο (BA) στο Business and Information και μεταπτυχιακό (MΒA) στο Business Administration. Συνέχισε την κατάρτισή του με Δίπλωμα (CPD) στην Προσωπική Ανάπτυξη (Certificate in Professional Development) . Επίσης, έχει κάνει δεύτερο Μεταπτυχιακό (MA) στη Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό.
Σήμερα, συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις του παρακολουθώντας πρόγραμμα στο Project Management, καθώς επίσης στο Personal Development και Motivational Speaking .
Τα τελευταία 15 χρόνια κύρια ενασχόλησή του είναι η γενική εποπτεία του εκπαιδευτικού κέντρου που διευθύνει, καθώς και η παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών σε επιχειρήσεις της Κύπρου και του Εξωτερικού, καθώς και σε μαθητές, εργαζομένους και ανέργους.
Το εκπαιδευτικό κέντρο που έχει δημιουργήσει και διευθύνει, χαρακτηρίζεται ως ένα από τα πρωτοπόρα και καινοτόμα εκπαιδευτικά κέντρα όσον αφορά την εκπαίδευση παιδιών και ενηλίκων καθώς προσφέρει διάφορα προγράμματα κατάρτισης με καινοτομικό και πρωτοποριακό χαρακτήρα. Όλα τα προγράμματα σχεδιάζονται με τρόπο που να ανταποκρίνονται απόλυτα στις συνθήκες και στις ανάγκες της σύγχρονης εποχής.
Τα 2 τελευταία χρόνια, πέραν από τη Συμβουλευτική, ασχολείται εντατικά με εκπαιδεύσεις ενηλίκων και διδάσκει ως Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΑΝΑΔ τόσο Μονοεπιχειρησιακά όσο και Πολυεπιχειρησιακά Προγράμματα. Θεματικοί τομείς στους οποίους εμπίπτει η διδασκαλία του είναι η Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Επαγγελματικής Κατάρτισης, η Εκπαίδευση Εκπαιδευτών Εξ αποστάσεως Μάθησης, οι Πωλήσεις, το Μάνατζμεντ, η Εξυπηρέτηση Πελατών και η Ψηφιακή Αναβάθμιση ατόμων και επιχειρήσεων.
Καθόλη τη διάρκεια της καριέρας του έχει παρέχει εκπαιδεύσεις σε αναρίθμητες επιχειρήσεις, εργαζομένους και ανέργους, με άριστα αποτελέσματα.
Η εμπειρία του, σε συνδυασμό με την προσωπικότητα, τις γνώσεις και τις δεξιότητές του, του δίνουν επάξια το χαρακτηριστικό του Σωστού και Αποτελεσματικού Συμβούλου και Εκπαιδευτή.

Ιάση Βελισσαρίου

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Ιάση Βελισσαρίου γεννήθηκε και ζει στην Πάφο. Είναι Καθηγήτρια Ελληνικής Φιλολογίας και Ακαδημαϊκή Διευθύντρια του “Velissariou Training Center”. Είναι επίσης Εκπαιδεύτρια Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΑΝΑΔ, Επιπέδου 5, Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια Εκπαιδευτών Επιπέδου 7, Πιστοποιημένη Online Trainer Επιπέδου 7 και Πιστοποιημένη UCMAS Trainer για όλα τα επίπεδα.
Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Κύπρου με πτυχίο (BA) στην Ελληνική Φιλολογία και μεταπτυχιακό (MA) στις Κλασικές Σπουδές. Συνέχισε την κατάρτισή της με Δίπλωμα στο Photoreading και στη Διαφοροποιημένη Διδασκαλία. Επίσης, έχει κάνει δεύτερο Μεταπτυχιακό (MA) στη Συμβουλευτική και Επαγγελματικό Προσανατολισμό.
Σήμερα, συνεχίζει τον εμπλουτισμό γνώσεών της στο Project Management.
Τα τελευταία 15 χρόνια κύρια ενασχόλησή της είναι η διδασκαλία και η γενική ακαδημαϊκή εποπτεία του εκπαιδευτικού κέντρου που διευθύνει.
Το εκπαιδευτικό της κέντρο έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πρωτοπόρα εκπαιδευτικά κέντρα στον τομέα της εκπαίδευσης παιδιών και ενηλίκων καθώς προσφέρει καινοτόμα προγράμματα κατάρτισης τόσο σε παιδιά όσο και σε ενήλικες. Παράδειγμα αποτελεί το UCMAS, το οποίο είναι ένα παγκοσμίως γνωστό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Εγκεφάλου για μαθητές Δημοτικού.
Τα 2 τελευταία χρόνια έχει επικεντρωθεί στις εκπαιδεύσεις ενηλίκων και διδάσκει ως Εκπαιδεύτρια το πρόγραμμα «Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΑΝΑΔ» μέσα από το “Velissariou Training Center”.
Είναι αξιοσημείωτο το γεγονός ότι έχει εκπαιδεύσει πέραν των 250 εργαζομένων και ανέργων μέσα από το συγκεκριμένο πρόγραμμα, με ένα πολύ ψηλό ποσοστό επιτυχίας. Εργάζεται με ζήλο και πάθος για να εκπαιδεύσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους εκπαιδευόμενούς της και να τους βοηθήσει να επιτύχουν τους μελλοντικούς τους στόχους ως εκπαιδευτές ενηλίκων.
Έχει προχωρήσει μάλιστα στη συγγραφή οδηγού που βοηθά τους εκπαιδευόμενούς της να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα για την Αξιολόγησή τους από την ΑΝΑΔ. Αυτό είναι ένα σημαντικό εργαλείο στα χέρια των εκπαιδευομένων της για τη μελλοντική τους επιτυχία.

Κούλλα Ανδρέου

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Ανδρέου Κούλλα γεννήθηκε, μεγάλωσε και ζει στην Πάφο. Είναι δασκάλα Δημοτικής Εκπαίδευσης, ενώ παράλληλα διδάσκει το αναγνωρισμένο πρόγραμμα ανάπτυξης εγκεφάλου UCMAS. Το εκπαιδευτικό κέντρο Velissariou Training Center όπου εργάζεται έχει χαρακτηριστεί ως ένα από τα πρωτοπόρα εκπαιδευτικά κέντρα στο τομέα της εκπαίδευσης παιδιών μέσα από το πρόγραμμα αυτό.
Ξεκίνησε τις σπουδές της στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο τμήμα Επιστημών της Αγωγής-Δημοτική Εκπαίδευση. Στη συνέχεια, ολοκλήρωσε το Μεταπτυχιακό της Πρόγραμμα στα «Αναλυτικά προγράμματα, Διδασκαλία και Συγκριτική Παιδαγωγική». Έχει εργαστεί σε προγράμματα του Υπουργείου Παιδείας ως σχολικός συνεργάτης και έχει συμμετάσχει σε προγράμματα του CARDET (Κέντρου Προώθησης Έρευνας και Ανάπτυξης στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία).
Στο «Velissariou Training Center-Kids Education» εργάζεται τα τελευταία 3 χρόνια. Ως δασκάλα στο μελετητήριο του κέντρου, δηλώνει ότι η ενασχόληση της με τα παιδιά αυτών των ηλικιών είναι κομμάτι το οποίο δεν θα άλλαζε στην πορεία της. Καθημερινό διάβασμα με εξατομικευμένη προσέγγιση ανάλογα με τις δυνατότητες του κάθε παιδιού, είναι ένα στοιχείο που εφαρμόζει στην διδασκαλία της. Πιστεύει διακαώς στο «παίζοντας, μαθαίνοντας», για αυτό και εφαρμόζει διάφορα εκπαιδευτικά παιχνίδια ανάλογα με τις ανάγκες των παιδιών.
Το UCMAS, πρόγραμμα στο οποίο εκπαιδεύτηκε μέσα από την δουλειά της στο κέντρο, είναι ένας νέος τομέας των δύο τελευταίων χρόνων για την ίδια. Το πρόγραμμα προωθεί την ενεργό εκμάθηση και ενεργοποιεί τις βασικές γνωστικές λειτουργίες όπως η μνήμη, η προσοχή και η αντίληψη του παιδιού, ενώ υποστηρίζει ότι βλέπει τα παιδιά να μεταμορφώνονται καθημερινά.
Στο «Velissariou Training Center-Adults Education”, έχει εκπαιδευτεί πρόσφατα για να γίνει πιστοποιημένη «Εκπαιδεύτρια Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΑΝΑΔ». Περιμένοντας την αξιολόγηση της, δηλώνει ότι είναι μια νέα πρόκληση για την ίδια η εκπαίδευση ενηλίκων. Ασχολείται ήδη με τον συντονισμό των προγραμμάτων και αξιολογήσεων που εφαρμόζει το κέντρο.

Αγαθή Νταλαρά

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Αγαθή Νταλαρά γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη και ζει στην Πάφο. Είναι απόφοιτη της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης. Κατά τα τελευταία δύο έτη των προπτυχιακών σπουδών της εξειδικεύτηκε στον Τομέα Ψυχολογίας και Ειδικής Αγωγής του Π.Τ.Π.Ε. Επιπλέον ασχολήθηκε με ενταξιακά προγράμματα κοινωνικής ενσωμάτωση μαθητών με νοητικές αναπηρίες και παιδιών στο φάσμα αυτισμού. Τα προγράμματα αυτά έγιναν με τη σύμπραξη της Παιδαγωγικής Σχολής του Α.Π.Θ και του 3ου Ειδικού Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης. Η διπλωματική της θέση αφορούσε ένα εξατομικευμένο πρόγραμμα κοινωνικής ένταξης μαθητή με μέτρια νοητική καθυστέρηση το οποίο φοιτούσε σε ειδικό δημοτικό σχολείο.
Καθόλη τη διάρκεια των τελευταίων χρόνων επιμορφώνεται σε διάφορα εκπαιδευτικά θέματα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την Ειδική και Ενιαία Εκπαίδευση. Από το 2019 είναι εκπαιδεύτρια UCMAS, ένα παγκοσμίως γνωστό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Εγκεφάλου για μαθητές Δημοτικού. Το 2021 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές σπουδές στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο, στο MΑ Ειδική & Ενιαία Εκπαίδευση.
Από το 2013 εργάζεται στο Velissariou training center στο τμήμα Private Educational, παρέχοντας υπηρεσίες ως εκπαιδευτικός και διοικητική λειτουργός.

Δανάη Ιεροδιακόνου

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Δανάη Ιεροδιακόνου κατάγεται από την κατεχόμενη Μακράσυκα Αμμοχώστου και την ακριτική Αθηαίνου, όπου και κατοικεί. Είναι απόφοιτος του τμήματος Κλασικών Σπουδών και Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου Κύπρου και εκπαιδεύτρια Επαγγελματικής Κατάρτισης επιπέδου 5 της ΑΝΑΔ.
Από την αρχή της επαγγελματικής της σταδιοδρομίας έχει ασχοληθεί με τον τομέα της Προώθησης προϊόντων, των Πωλήσεων, τον τομέα της Εξυπηρέτησης Πελατών, αλλά και των Δημοσίων Σχέσεων.
Η Δανάη εμπλουτίζει συνεχώς τις γνώσεις της πάνω στους τομείς της επαγγελματικής αλλά και προσωπικής εξέλιξης. Έχει παρακολουθήσει σεμινάρια Δημοσίων Σχέσεων, Διοικητικών και Ηγετικών Δεξιοτήτων, Εξυπηρέτησης Πελατών, Ψηφιακού Marketing, καθώς επίσης και Διοίκησης Ανθρώπινου Δυναμικού.
Μέσα από τις εκπαιδεύσεις της, στόχος της είναι να μεταδώσει το πάθος της για Προσανατολισμό στην Υπηρεσία και παροχή ποιοτικής Εξυπηρέτησης Πελατών, στο πλαίσιο μιας ανθρωποκεντρικής-πελατοκεντρικής προσέγγισης.

Ηρακλής Ηρακλέους

Βιογραφικό Σημείωμα

Ο Ηρακλέους Ηράκλης κατάγεται από το Πραστειό Μόρφου, αλλά γεννήθηκε και ζει στην Κακοπετριά. Είναι απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΑΣΟΕΕ), με πτυχίο στη Διοικητική Επιστήμη και Τεχνολογία, με κατεύθυνση την Πληροφορική. Το μεταπτυχιακό του είναι στα Κοινωνικά Πληροφοριακά Συστήματα στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου. Επίσης, είναι Πιστοποιημένος Εκπαιδευτής Επαγγελματικής Κατάρτισης της ΑΝΑΔ, Επιπέδου 5.
Έχει παρακολουθήσει αρκετά σεμινάρια στους τομείς της επιχειρηματικότητας και της πληροφορικής, ενώ έχει επίσης παραστεί σε συνέδρια Τεχνολογίας και Καινοτομίας.
Έχει εργαστεί ως καθηγητής Πληροφορικής στα Κρατικά Ινστιτούτα Επιμόρφωσης και στα Επιμορφωτικά κέντρα του Υπουργείου Παιδείας. Έχει εργαστεί στην Κυπριακή Ακαδημία Δημόσιας Διοίκησης ως εκπαιδευτής στο πρόγραμμα Ψηφιακοί πρεσβευτές.
Σήμερα, είναι σύμβουλος πληροφορικής σε οργανισμούς της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, Αναπτυξιακών εταιρειών και άλλων εταιρειών . Επιπρόσθετα είναι εξωτερικός εκπαιδευτής πληροφορικής του Κέντρου Παραγωγικότητας (ΚΕΠΑ) όπου επικεντρώνεται σε εκπαιδεύσεις Κοινοτικών Συμβουλίων και Δήμων στον τομέα της Πληροφορικής.
Παράλληλα, είναι Εξωτερικός συνεργάτης και Εκπαιδευτής στο Εκπαιδευτικό Κέντρο «Velissariou Training Center” όπου επικεντρώνεται σε εκπαιδεύσεις εργαζομένων και ανέργων στον τομέα της Πληροφορικής και της Ψηφιακής Αναβάθμισης. Τέλος, ασχολείται με τον επιχειρηματικό προγραμματισμό εταιρειών και την ανάπτυξή τους στον τομέα της ηλεκτρονικής προώθησης.

Λούση Νικολάου

Βιογραφικό Σημείωμα

Η Λούση είναι ένα ολοκληρωμένο Στέλεχος Ανθρώπινου Δυναμικού, σύμβουλος, συντονίστρια, εκπαιδεύτρια και coach που χαρακτηρίζεται από αστείρευτο πάθος, τεχνογνωσία αλλά και την ικανότητα να εμπνέει και να εμπλέκει ενεργά τους ανθρώπους γύρω της.
Σήμερα είναι Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού του Ομίλου Pafilia Property Developers Ltd και συνεργάτης του Κέντρου Εκπαίδευσης “Velissariou Training Center”.
Τα δυνατά της σημεία είναι εμφανή στους τομείς της στρατηγικής, της επιχειρησιακής συνεργασίας, της προσέλκυσης ταλέντων, της ακεραιότητας και της ηγεσίας. Είναι έμπειρη επαγγελματίας με εκτεταμένη επιχειρηματική γνώση και εμπειρία στη Μέση Ανατολή, την Ευρώπη και την Κύπρο. Έχει παραδώσει μια σειρά από παρουσιάσεις και έχει διεξάγει πολυάριθμα εργαστήρια που περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα θεμάτων.
Κινητοποιείται Παρακινείτε από τους νέους και εμπνέεται από την πρόκληση να τους βοηθήσει να αναπτυχθούν περαιτέρω και να αξιοποιήσουν πλήρως τις δυνατότητές τους, εστιάζοντας πάντα στις προσδοκίες τους.
Προσφέροντας πλούσια εμπειρία και γνώση, η Λούση κατείχε ηγετικούς ρόλους Ανθρώπινου Δυναμικού στις πολυεθνικές εταιρείες των PricewaterhouseCoopers, NCR Middle East Africa Ltd και Nielsen. Η Λούση είναι κάτοχος πτυχιούχος με διάκριση στα Οικονομικά και τη Λογιστική, από το Πανεπιστήμιο Brunel στο Ηνωμένο Βασίλειο. Μιλάει άπταιστα ελληνικά και αγγλικά. Η ανεξάντλητη ενέργειά της είναι μεταδοτική και σαγηνευτική. Λατρεύει την οικογένειά της και παθιάζεται με τα εγγονάκια και τη σκυλίτσα της, τη Λίλη. Η Λούση εκτιμά και απολαμβάνει τη γιόγκα, τη μουσική και την τέχνη.