✆ 700 77 277✉️ info@velissariou.com

Σχετικά με το UCMAS

Το UCMAS είναι ένα παγκοσμίως γνωστό πρόγραμμα ανάπτυξης εγκεφάλου (Universal Concepts of Mental Arithmetic Systems). Ξεκίνησε το 1993 στη Μαλαισία από τον Dr. Dino Wong και διδάσκεται σε περισσότερα από 6000 εκπαιδευτικά κέντρα σε 80 χώρες, όπως ΗΠΑ, Καναδά, Αγγλία, Ισπανία, Γερμανία, Ρωσία, Μαλαισία, Ινδία, Κίνα, Αυστραλία, Ιαπωνία, κλπ. Στην Κύπρο ξεκίνησε η υλοποίηση του UCMAS το 2017 και διδάσκεται σε όλες τις επαρχίες. Μπορεί να το ξεκινήσει κάποιο παιδί εφόσον φοιτά σε οποιαδήποτε τάξη του δημοτικού σχολείου. Το UCMAS δεν είναι πρόγραμμα Μαθηματικών και δεν αντικαθιστά τα Μαθηματικά. Με το UCMAS, οι μαθητές αναπτύσσουν μια εκπληκτική ταχύτητα υπολογισμού, η οποία είναι στην πραγματικότητα το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειας του μαθητή.

Αυτό επιτυγχάνεται όταν το παιδί μετά από διδασκαλία του UCMAS και πολλή εξάσκηση έχει αποτυπώσει και μπορεί να φανταστεί ένα εικονικό άβακα στο μυαλό του, με αποτέλεσμα να δίνει απίστευτα γρήγορες και ακριβείς απαντήσεις. Το παιδί σας θα είναι σε θέση να εκτελεί μαθηματικούς υπολογισμούς πρόσθεσης, αφαίρεσης, πολλαπλασιασμού, διαίρεσης και τετραγωνικής ρίζας σε ελάχιστα δευτερόλεπτα.

Το πρόγραμμα UCMAS βοηθά στη βελτίωση της επίδοσης των παιδιών σε όλες τις σχολικές τάξεις βοηθώντας τα έτσι να αποκτήσουν αυτοπεποίθηση. Επίσης, προωθεί την ενεργό εκμάθηση και ενεργοποιεί τις βασικές γνωστικές λειτουργίες όπως η μνήμη, η προσοχή και η αντίληψη του παιδιού.

Τα παιδιά που εκπαιδεύονται στο UCMAS αποκτούν κίνητρο για να μάθουν και να εκπαιδευτούν – είναι η καλύτερη διαδρομή για την ακαδημαϊκή τους επιτυχία αλλά και για τη ζωή τους ολόκληρη!

Οφέλη του UCMAS:

Highlights UCMAS:

Προσφερόμενα επίπεδα:

Σχετικά με το πρόγραμμα UCMAS που προσφέρεται στο φροντιστήριό μας μπορείτε να επικοινωνήσετε με την Ακαδημαϊκή μας Διευθύντρια & Πιστοποιημένη Εκπαιδεύτρια UCMAS κυρία Ιάση Βελισσαρίου στα τηλέφωνα 700 77 277 / 99919174.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα UCMAS στο www.ucmas.com.cy.

Παγκύπριες επιτυχίες των μαθητών μας

1ος Παγκύπριος Διαγωνισμός UCMAS

7 ΚΥΠΕΛΛΑ

Ο 1ος Παγκύπριος Διαγωνισμός UCMAS πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 17/06/2018 στη Λευκωσία και διοργανώθηκε από το UCMAS Cyprus.

Είμαστε πολύ περήφανοι για τον μεγάλο νικητή του διαγωνισμού, το μαθητή μας Αλέξανδρο Χοντίνα που κέρδισε 3 Χρυσά και 1 Αργυρό μετάλλιο και εντυπωσίασε το κοινό με την απίστευτη επίδοση και το ήθος του!

Συγχαρητήρια επίσης στον μαθητή μας Λουκά Λουκά για την εξαιρετική του επίδοση και την κατάκτηση 2 μεταλλίων, ενός Αργυρού και ενός Χάλκινου καθώς επίσης και στον μαθητή μας Αλέξανδρο Οικονόμου για την επίσης εξαιρετική του επίδοση και την κατάκτηση Χάλκινου Μεταλλίου.

Συγχαρητήρια αξίζουν βέβαια σε όλα τα παιδιά για την προσπάθεια που κατέβαλαν μέχρι τέλους. Αυτό μας έδωσε τη δύναμη να συνεχίσουμε το έργο μας και να έχουμε παρόμοια αποτελέσματα και την επόμενη χρονιά!

2ος Παγκύπριος Διαγωνισμός UCMAS

12 ΚΥΠΕΛΛΑ

Ο 2ος Παγκύπριος Διαγωνισμός UCMAS (Πρόγραμμα Ανάπτυξης Εγκεφάλου) που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 26/5/2019 στο Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Το φροντιστήριό μας, εγκεκριμένο κέντρο UCMAS στην Πάφο, συμμετείχε στο διαγωνισμό για 2η χρονιά. Οι μαθητές του Κέντρου διαγωνίστηκαν με επιτυχία και έδωσαν ένα απίστευτο αγώνα.

Απίστευτες οι εμπειρίες, οι αναμνήσεις και οι συγκινήσεις που έζησαν για ακόμα μια φορά! Συγχαρητήρια σε όλα τα παιδιά που προσπάθησαν και έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό. Πολλά συγχαρητήρια αξίζουν και στα παιδιά που κατάφεραν να διακριθούν και να κερδίσουν 12 Κύπελλα!

Οι κόποι και οι προσπάθειες τόσο των μαθητών όσο και της Καθηγήτριάς τους Ιάσης Βελισσαρίου ανταμείφθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!

Visual Calculation Mental/Abacus
1. Αλέξανδρος Χοντίνα (1η θέση)
2. Λουκάς Λουκά (5η θέση)

Listening Calculation Mental
3. Αλέξανδρος Χοντίνα (1η θέση)

Flash Calculation Mental
4. Αλέξανδρος Χοντίνα (2η θέση)

Visual Calculation Abacus (Δ’-Ε’-ΣΤ’ Δημοτικού)
5. Νεκταρία Μίτα (1η θέση)
6. Αλέξανδρος Αρμακόλας (2η θέση)
7. Σοφία Μπαγκλαρίδου (4η θέση)

Visual Calculation Abacus (Β’-Γ’ Δημοτικού)
8. Νικόλας Μπαγκλαρίδης (2η θέση)
9. Άντρια Πέτρου (3η θέση)
10. Μαριάμ Νικολάου (4η θέση)
11. Κωνσταντίνος Σταύρου (5η θέση)

Listening Calculation Abacus (Β’-Γ’ Δημοτικού)
12. Νικόλας Μπαγκλαρίδης (3η θέση)